NaslovnicaVijestiWenger iznio svoje utiske o atmosferi nakon utakmice protiv Crvene zvezde

Wenger iznio svoje utiske o atmosferi nakon utakmice protiv Crvene zvezde

Wenger iznio svoje utiske o atmosferi nakon utakmice protiv Crvene zvezde

Trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je da je njegov tim zasluženo slavio u Beogradu protiv Crvene zvezde sa 1:0 i pohvalio je igru ​​srpske momčadi i ambijent na tribinama.

iznio svoje utiske

“Vrlo teška utakmica, na vrućem terenu. Zvezda je bila opasna iz kontranapada, ali išli smo na pobjedu i zasluženo slavili. Ekipa je pokazala mentalitet, gradila igru ​​i rezultat i nagrađena je golom Girouda.”, rekao je Wenger na konferenciji za novinare u prostorijama stadiona ‘Rajko Mitić’.

[su_premierleague]

Arsenal je savladao Crvenu zvezdu s 1:0 u trećem krugu skupine H Europske lige, sjajnim pogotkom Oliviera Girouda nakon veoma dobre akcije u 85. minuti.

Prema njemu, Crvena zvezda je ponudila više nego što je on očekivao prije dolaska u glavni srbijanski grad.

“Atmosfera je bila fantastična, Zvezda je ogroman klub velike tradicije, gdje ljudi dobro poznaju nogomet i zato su strastveni”, rekao je francuski stručnjak.

“Zvezda je pokazala da je kompakatan tim, posebno mi se dopao intenzitet u igri. Iskreno, nisam očekivao ovako jak otpor, posebno su dobri u tranziciji kada iz obrane prelaze u napad”, ocijenio je Wenger.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!