NaslovnicaVijestiNevjerovatna ljubavna priča: Messija i njegovu suprugu spojila smrt

Nevjerovatna ljubavna priča: Messija i njegovu suprugu spojila smrt

Nevjerovatna ljubavna priča: Messija i njegovu suprugu spojila smrt! Sudbina često u mnoge ljubavi umješa svoje prste te na kraju iz njih nastanu velike ljubavne priče. Takva jedna priča je nastala između Lionela Messija i njegovde dugogodišnje djevojke a sada i supruge Antonelle Roccuzzo.

Messija i njegovu suprugu spojila smrt

 

Lionel Messi i Antonella Roccuzzo prošle sedmice rekli su sudbonosno “da” i nakon 12 godina veze su stupili u bračne vode. Njihova ljubav je trajala još od malih nogu, još dok su bili klinci, tačnije bili su prijatelji od osme godine, tako da se praktično poznaju čitav život. Nakon njihovog vjenčanja, jedan od njihovih prijatelja odlučio je za medije otkriti neke intimnije detalje iz njihovog privatnog života.

Već od malih nogu Leo i Antonella pokazivali su obojestransku naklonjenost, pisali su ljubavna pisma, da bi ih 2000 godine Messijev odlazak u Barcelonu rastavio, ali su i dalje ostali u kontaktu. Leo je počeo igrati za Barcelonu, Antonella je ostala u rodnom Rosariu te je radila u očevoj trgovini, našla je drugog dečka ali je i dalje ostala u kontaktu sa Messijem.

>> SLUŽBENO: Sportski direktor Intera potvrdio da u klub danas stiže novo pojačanje

Sve je to trajalo do 2005 godine, kada je u saobraćajnoj nesreći poginuo Antonellin najbolji prijatelj, a nesreću je skrivio pijani vozač. Antonella je pala u depresiju, teško ju je pogodila smrt najboljeg prijatelja, napustila je čak i školu a problemi su nastali i kod kuće. Tada joj je u pomoć priskočio Messi, otputovao je u Argentinu bio sa Antonellom u najtežim trenutcima što je i bila tačka na i, iskrica koja je zapalila vatru koja gori i dan danas.

[su_live_koeficijenti]

2008 godine Antonella se preselila u Španiju, a njen bivši dečko je istom izvoru koji je otkrio ostale informacije rekao da se je lako pomirio sa činjenicom da ga je napustila, prvenstveno zbog toga što je u pitanju bila nogometna zvijezda u usponu te je također dodao: “Ako me je već napustila, bar me je zamjenila sa Leo Messijem.”


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!